Golf klub Hukvaldy

22.11.2016, 12:14

V roce 2010 jsme se rozhodli uskutečnit naši dlouholetou myšlenku a využít rozsáhlé pozemky na Hukvaldech k výstavbě nízkorozpočtového golfového hřiště.

Rádi bychom Vám představili naše 9-jamkové golfové hřiště, které je situováno v malebném prostředí rodiště Leoše Janáčka,  pod Hukvaldským hradem, 20 km od Ostravy.

Zdejší hřiště projektoval renomovaný golfový architekt Jiří Velden. Svou koncepcí je vhodné jak pro začínající, tak pro pokročilé golfisty. V průběhu sezóny roku 2010 jsme na pozemcích vysadili cca 500 stromů. Byla vybudována vodní tůň a odpočinková zóna na třetí.

Hřiště bylo v roce 2013 znormováno pro úpravu HCP status aEGA. Bližší informace o normování najdete zde.

Zavlažováno je všech 9 greenů a odpališť. Útulná klubovna má kapacitu 40 míst ve vnitřní části a 25 míst na otevřené terase. Součástí klubovny je malý golf shop, kde hráči najdou vše potřebné pro hru, a půjčovnu holí, setů, golfových vozíků a bugin. U jamky č. 6 najdou hráči i další toalety.

Pokročilí hráči i začátečníci mohou využít služeb našich klubových cvičitelů 3. Třídy, ceník naleznete na www.golfhukvaldy.cz/cenik-treninku-s-trenerem , kontakty na trenéry na www.golfhukvaldy.cz/kdo-je-kdo . V průběhu celé sezóny na hřišti pořádáme pravidelné HCP čtvrtky a otevřené víkendové turnaje a v neposlední řadě golfovou školičku.

Nabízíme možnost využití hřiště a klubovny pro firemní a rodinné akce, včetně výuky golfu s trenérem.

V období letních prázdnin pořádáme dva turnusy příměstských golfových táborů.

V zimních měsících budou areál golfového hřiště využívat běžkaři.

Nabízíme také možnost ubytování v penzionu Roubenka, který se nachází 100m od hřiště. Ubytovaní hráči mají nárok na slevu Fee. Veškeré informace o penzionu Roubenka najdete na stránkách www.penzionroubenka.cz

Golf klub Hukvaldy Golf klub Hukvaldy
Zpět na blog
Scroll To Top